Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 190€
Menu
Καλάθι αγορών

Εταιρικό Προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Η REAL FUN TOYS ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι με σκοπό την παρουσίαση στην Ελλάδα και Κύπρο ποιοτικών παιχνιδιών που θα υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες διασκέδασης κι εκπαίδευσης των παιδιών.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στον κλάδο μας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό ώστε να προτείνουμε προϊόντα που θα βρεθούν στις πρώτες επιλογές των γονιών και των παιδιών.

Το τρίπτυχο ασφάλεια, εκπαίδευση, διασκέδαση είναι οι αξίες που υπηρετούμε και μας έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή σαν εταιρία παιχνιδιών στην Ελληνική αγορά.

Η σχέση συνεργασίας μας με τους εμπόρους παιχνιδιών έχει καθορίσει την ανάπτυξη της εταιρίας μας στο διάστημα την τελευταία πενταετία. Με μεγάλη ικανοποίηση προβάλουν τα προϊόντα μας στους καταναλωτές καθώς έχουν πίστη στα προϊόντα μας.

Η αυστηρή επιλογή αντιπροσώπευσης διεθνούς φήμης οίκων παιχνιδιών που έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς, μας βοηθούν να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας και να εμφανιζόμαστε ίσως η πιο εξελισσόμενη εταιρία παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες καταναλωτές που μας επιλέγουν για την διασκέδαση κι εκπαίδευση των παιδιών τους.